Kennismaken

SANDRA BOEREMA, geboren Groningse, goed ingeburgerde Westerling die na 17 jaar terugkeerde naar dé Stad, Groningen. Interne communicatie, verandercommunicatie en projectcommunicatie zijn haar vakspecialiteiten. Complexe onderwerpen vertalen naar een voor uw medewerkers en uw klanten begrijpelijk verhaal is haar grootste kracht.

Sandra voelt zich thuis in complexe en politiek-bestuurlijke omgevingen. Als interim senior beleidsadviseur communicatie heeft zij de Raad van Korpschefs en het Korpsbeheerdersberaad voorzien van strategisch communicatieadvies en samen met de afdeling Strategie en Communicatie de eerste stappen gemaakt naar een corporate communicatiedienst voor de Nationale Politie.

Waar Sandra nog steeds bijzonder trots op is, is dat zij aan de wieg stond van de herpositionering van Eneco Infra naar het nieuwe merk Joulz. Daarvoor schreef zij onder meer de nieuwe corporate story.

Ook denkt Sandra met veel plezier terug aan haar tijd bij de redactie Binnenland van NRC Handelsblad, waar ze de kortkolom schreef en nieuwsberichten redigeerde. Samenwerking opzoeken is voor haar vanzelfsprekend en ze legt makkelijk contacten op elk niveau.

BEKNOPT CV

Nodig Sandra Boerema vandaag nog uit voor een kennismakingsgesprek.